Весна iде, а ми у снах блукали

Семисветик 2
Весна іде, та тільки щось кульгає...
Вже квітень сонцесяйний на порі.
Пташки аж скаженіють співом в гаї -
Хоч весно набурмосена... В зорі
Прийдешній, як у снах блукаем -
І каємось, і молимось, жадаєм...



    28/03/2016