камiнь

Александр Ярошевский
камінь має вагу й об'єм
має міцність
камінь матиме навзаєм
своє місце

хто не має того й того
хто не має
на порозі геть нікого
пил здійнявся був
пил блукає

той хто місця не має йде
світ за очі
сума опліч

тільки курява
день-у-день
шляхом
топче