***

Рахим Карим
***
Индамай юрганларнинг
барчаси со;ов эмас.
Уларнинг ;ам тили бор.
Лекин уни ;амма жойда
кўрсатавермасликка
одатланишган.
***
Не все предпочитающие
молчание люди -
немые.
И у них есть язык.
Просто они не любят
высовывать его
везде и всюду.