Бабуся пасочку спекла

Станислав Скибневский
Коли ми в сна були в полоні.
І під голівкою були долоні.
Бабуся тісто замісила.
Щоб допоміг, Бога просила.

Вже тісто гарно підійшло.
У формах місце все знайшло.
У піч розжарену садовить.
Молитву тихо собі мовить.

Щоб Бог поміг спекти пасОчки.
Щоб похвалили внуки й дочки.
На славу пасочки спеклись.
Рум`яні шапочки вдались.