веснянка

Виктория Покора
    ВЕСНЯНКА(для співачки Екатерини Пушкіної)
1.Блукаю в мареві думок,
Суцвіття лине  аромат.
Немов хмільний весни ковток
Зігріє промінням сонат.
Кохання  напій п’ю до дна .
У грудях серденько палає.
Бо в тебе я така одна,
Веснянки іншої  немає.

Приспів-
Веснянка, веснянка, веснянка.
Солодка роса на світанку.
Сплетіння пташиних сонат
І ніжних думок променад.

2.На крилах вітру все цвіте.
В обіймах сонця нектар палає.
Проміння весни  золоте,
Крізь крони саду  зігріває.
Кульбаби уплету в вінок.
Рахую  потайні бажання.
Мене ти запроси в танок,
Танок любові до світання.