з л соруба в гончара

Алекс Щербак
Її так сильно я кохав,
Що кожен день щось дарував.
Із лісу шишку підібрав,
Сьогодні йдем на сіновал.
Ми цілувалися спочатку.
З її руки я зняв перчатку,
Потроху груди оголив
Та до трусів рукой повів.

В трусах нащупав стояка
І загорлав, що з маяка.

Вона не припиняла доки доти
Я не лишився анальної цноти.