Померти в д цноти, бо не сподобався секс!

Алекс Щербак
Відро перевернулося,
Фотографія розбилась.
Мені же так хотілося,
Щоб мрія та забулась.
Романтична мандрівка,
Поцілунки під небом.
Вона не кобилка,
Були ми не в степах.
Прекрасність збулася-
Вона всюди жахлива!
Коханая Тася,
Яка же ти скотина!
Бо полюбляю нещастя
І так боюся удачі.
Я чаклую на щастя
Й мене обходять невдачі.
Відро перевернулось,
Фотографія розбилася
Всі мрії мої збулись-
Моє щастя розтворилося.