Великдень

Оксана Майданська
               
Христос Воскрес! Радіють цьому дню,
Воістинно Воскрес відповідають всі йому.
Любов й повагу віддають Ісусу,
Бо Він єдиний Месія у світі цьому.


Вже сонечко встає, чудовий день.
І люди на ногах раненько,
Скоренько кошика вбирають,
Прикрашують його гарненько.


Звершилось те про що уже писалось,
Навколо церкви з процесією йдуть.
Водицею святою пасху святять,
Воскресло все - ожило в Великодний день 
               
                2015р - 2017рік    ВСІХ З ВЕЛИКОНИМИ СВЯТАМИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!     О.М.