Кава

Марина Захарова 77
А хочеш , зварю тобі кави?
З коріцею або мускатом?
Смачної та гірко - гарячої
Без цукру. Це буде занадто.

Додам я перчинок потроху
І сіль усередині маю,
А ти приготуйся чекати.
Бо справжнє швидким не буває.

Повільним вогонь має бути
І дам охолонути тричі,
Та щоб не втікла, я пильную,
Я встигну, врятую малечу.

Наллю філіжанку спокуси,
Чарівного зілля - отрути,
Куштуеш ти різні напої,
А цей післясмак не забути.