Щастя у св1т1 широк1м блука... укр

Иван Грицик
Старість-не радість...Минають роки,
Молодість нас покидає,
І вже не віриш у щастя байки,
Де воно? Хто його знає?..

Хто його бачив,чи перестрів?
Може й блука десь по світу,
Десь серед тисяч доріг і шляхів...
Ні тобі вісточки,ані привіту...

Важко літами надією жить,
Вірою в долю щасливу,
Молодість пройде і защемить
Серце від болю зрадливо.

Старість з дороги сумна завіта,
Бо і вона не зустріла
Щастя,що в світі широкім блука,
Що й мою долю не стріло.


08.01.2013