Висока

Макс Янг
Тобі я присвячую вечір
В моєму кочовому житті
Це все примітивні речі
Про які не дізнаєшся ти

Що веснянки на твому обличчі
Малесенькі мінні поля
По яким відверто скажу
Сміливо пройшовся би я

Що вуста твої - два човни
До яких мене прив'язали
Так шкода мені що вони
Пішли різними шляхами

І море знов піднялось
І понесло мене течія
Шторм. Чи шо то сталOсь?
Не тримають мене мої якоря

І хвилі мене колихають
Вода наповнЯє легені
Вони пощади не знають
Вони немов навіжені

І от уже все минуло
Мене прибило до берега
Човни твої затонули
Мінні поля занедбані

Тобі присвятив я вечір
В моєму кочовому житті
Прощавай моя бескінечність
Ти присвячена не мені.