Щастя

Ярик Лобань
Щастя не те що довкола,
Щастя живе у тобі -
Мить сподівання чудова;
Радісних вир почуттів...

Щастя не можна купити,
Гроші не треба йому,
Все що існує у світі,
Крихітну має ціну.

Щастя?... воно незбагненне,
Лине туди де любов -
Чиста, народжена в небі-
Йде з нею поряд воно!