Моя думка

Хохол Хохотович
Моя думка - дуже сильна,
Хоч чита по буквах,
Вона - горя половина,
Що у грудях стука.

Вона радості краплина
І гримаса смутку,
Моя думка - як дитина,
І як проститутка.

Вона є, й її немає,
Як табула раса,
Вона думає віршами
І з третього класу.

Моя думка, наче вітер,
Скронями гуляє,
Не дотримується істин,
Хоч напам’ять знає.

Появилась, тут же зникла,
І шукай її,
В кучерях, серед завивки,
В чужій голові.

Моя думка - як хмарина,
З локонами раю.
Й не моя вона - окрилена,
А чия - не знаю...