Казкова весна

Владимир Ольховой
Забавляла ніченька казками,
Шепотіла тихо колискову.
Голос ніжний, мовби як у мами…
Так розважливо вела розмову.

Я дивився в небо крізь віконце –
Місяць вальс танцює з зірочками.
За горами десь блукає сонце,
Йде весна кудись із квіточками.

Соловейко тьохкає в садочку,
Пахне так жасмин, буяють трави.
Йде додому дівчина в віночку
Зачекалися буденні справи.

Це мені приснилося, напевно,
Чи весна уяву розбудила?
Нічка гомоніла так душевно,
А під ранок сном приворожила.

Владимир Ольховой. 17 Апреля 2017.