З Великоднем!

Наталия Боровская 2
Люди мої добрі, люди мої милі,
Вас вітаю з Великоднем,
Пребувайте в мирі.
Хай Ісус в вас воскресає щоднини, щомиті,
І Любовію Його
Будете омиті.
Допоможе вам Господь душу врятувати,
Тільки не боятись треба
Серце  відкривати.
Думки ваші завжди будуть позитивні, ясні,
Кожен з вас є неповторним,
Єдино прекрасним.
Нехай кожную родину Бог благословляє,
Всім любові й благодаті
Завжди посилає.
15.04.2017.Н.Б.