Про те, що найбiльше ненавиджу

Алек Май
Найбільше у житті ненавиджу брехні -
Це травить душу й тіло і вибиває ґрунт з під ніг.

Ненавиджу підступності холодні пазурі,
Коли довіра йде із серця і душі.

Ненавиджу коли чужий втручається у особисте,
Виманює святе з прикритим хистом,

Ненавиджу порожні обіцянки,
Які надію покривають тінню,

Ненавиджу невзаємне кохання,
Що згодом огортає ненавистю людину.