Ану повертайтеся, добрi слова!

Ольга Муромец
Ану повертайтеся, добрі слова!
Ану прокидайтеся, заспані мрії!
Душа не померла, вона ще жива!
Хоч серце болить і від болю німіє...

Якщо мені, Боже, зберіг ти життя,
Мабуть, не для того, щоб склала я крила.
Почуй же мій біль і моє каяття,
І дай мені, Господи, ще трохи сили!

Щоб жити, радіти весняним садам
І слухати, як соловейко співає!
Даруй трохи світла душі і очам,
Ти ж знаєш, без світла життя не буває!