Бiля нiг...

Наталья Беляева Ерух
І розгорнути пам'ять
І зробити крок
І ще розворот
І крок новий
І третій
І перестати рахувати
І закутатися в це
Довге щось
І сісти біля ніг твоїх
Мама
І притулитися


У ног твоих

Сама Себе Юлия

И развернуть память
И сделать шаг
И ещё разворот
И шаг новый
И третий
И перестать считать
И закутаться в это
Длинное что-то
И сесть у ног твоих
Мама
И прислониться