Украинский Гарик 328

Владислав Красса
Український Ґарик 328

За мотивами І. Губермана

По всім прикметам Галілей,
який в опалі опинився,
був чистокровнійший єврей:
відрікся, але не змінився.


Оригінал

По всем приметам Галилей,
каким в умах он сохранился,
был чистой выделки еврей:
отрекся, но не изменился.