Хресна Хода

Олег Бекчи
Йшла Україною Хресна Хода,
Проти війни та проти страждань,
В пошуках Божого благословення,
Прощення, милості та просвітління

Хода крізь темряву людей,
Крізь біль та стогін матерей. ..
За мир та злагоду, любов
Й за синів, за їхню кров. ..
Ми йшли і віра у серцях,
Була як сяйво в молитвах.
В святковий спів: Христос Воскрес!
Лунав: Воїстину Воскрес!


Матушки Божьей Икона сияла -
Верующим в Вечности путь освещала.
Всей Украиной шел Крестный ход,
За Мир в стране молился народ …