Простосерде

Олись Лапковский
Поговорим по душам.
Згадаймо, що ми вийшли з однієї омеги
Що ми із одного джерела
Пусть слова не ранят, забудем обиды.
Будьмо такими, як на початку,
               
станем снова детьми.
Скинемо з себе броню віку               не будем прятаться в ФБ и ВК.
Позбавимось хоч на мить цієї публічності.
Не хочу фальшивых улыбок, сердечек, смеха,
Коли насправді болить
Давай улыбаться не на экране, 
          будемо щирими не на словах.
               
Не будем прятаться в предупреждения и баны.
               
З живою людиною неможна так.
Живой человек – не машина, хотя тоже 
л
О
М
А
Е
Т
С
я      
               
Протягую руки до тебе, наче жебрак.
                Не жертвы прошу, а милості.