Роберт Геррик. N-36 Серьги

Сергей Шестаков
Роберт Геррик
(N-36) Серьги

У египтян в ушах серёг сиянье;
То – древнее о благодати знанье:
Она – тому, что слышим, послушанье.


Robert Herrick
36. EARRINGS

Why wore th' Egyptians jewels in the ear?
But for to teach us, all the grace is there,
When we obey, by acting what we hear.