***

Катря280
В садах де квіти файно пахнуть,
Де чутно співи солов*я,
І метелики там грають у квача
Де шепочать трави в день майовий
Де муркоче котик у траві

Де ми грались в двох з тобою
І бігали босоніж по траві
Де пісні з тобой співали
слухаючи спів дождя
Там де пахло свіжо до бестями
І тепло було у дущі
І легко, так чарівно
Наче у чарівнім сні.