Любить Украину

Ирина Евгеньевна Карпенко
Любіть Україну,
Любіть Україну -
Як саму святу
В світі неньку єдину!

Любіть Україну -
Поля і покоси,
Де сонце жовтіє
Де синії роси.

Любіть Україну -
Карпати співучі,
Ліси, осокори,
Дніпровські кручі.

Де пісня лунає
Із ночі до ранку,
Де ти одягаєш
Свою вишиванку.

Де пахне тут хлібом
Духм'яним, пахущим
У кожній оселі
І медом цілющим.

Де воїни вірні -
Свій край боронили.
За волю і правду
Навіки спочили.

Тут Київська Русь
Що з церквами до неба.
Хай з нами Господь -
Більш нічого й не треба!


Любіть Україну,
Любіть Україну -
Як саму святу
В світі неньку єдину!

Любіть Україну -
Найкращу у світі!
Любіть Україну -
Бо Ви її діти!