Мiй домe...

Белякова Светлана Николаевна
Мій доме, як тобі без мене,
в моїй розбитій війною квартирі,
трилітня тиша...
Розумію, що тобі також потрібен
гуркіт наших сердець...
Усе, що було в тобі затишком,
пропало вкінець.
Лежать там альбоми,
які любила вечорами передивлятися,
згадувати кроки сімейного Життя,
ще вірила в світле сімейне майбуття.
Теперішнє моє Життя, як після Чорнобиля.
Б'юся, як "риба об лід",
шукаючи, будь який вихід.
Хоча у Душі стоїть стогін, пече лютою біллю,
роблю кроки , щоб повернути
почуття щастя та спокою,
бо навіть коли ходжу,
серце від болю,
ніби у руках ношу...