Ти квiтнеш мальвою в саду

Галина Би-Локур
Така прекрасна твоя врода,
Ти наче Мавка у вінку.
Шовки волосся розпустила,
Ідеш в зеленому гайку.

Ти квітнеш мальвою одна,
Уста твої медові та п’янкі.
Очей твоїх смарагдові зернята
Проникають в душу, аж до дна.

Стан стрункий, як та тополя
Дивлюсь на тебе, наче у раю.
І полум’ям горить кохання,
Очей від тебе я не відведу.

На тебе зорі задивились
І місяць сяйвом освітив.
Твоя краса така чудова -
Вона моя, нікому я її не віддаю.