Thank you immensely

Мария Фил-Бор
Thank you immensely
For complimenting
On my intensely
Skillful inventing
Wordies and witties,
Witticism, witting
Some rather fitting,
Others just sitting
And decorating
Fat books on fat cats
Or vice versa.
That’s not important,
Just a rehearsal.