Вона така

Михаил Данихленко
Вона така мінлива та мрійлива,
Вона така грайлива та струнка.
Буває хвилями у шторм емоцій -
Буває тиха і спокійна як ріка.

Буває замість сміху – сльози,
Буває замість радості – печаль.
Бувають навіть в матінки-природи кризи –
Не зрозуміти їх обох - на жаль.

Квітуча, ніжна і ласкава,
Але ж не хоче слухати порад.
Примхлива жінка як погода -
Буває в «квітні» - «листопад».