Мальви

Светлана Камышная
Яка краса ці дивні квіти!
То мальви мальовничі!
Вони красу дарують світу,
Дарують радість вдвічі.
Прикрасять двір, хатинку красно,
В них Украіна ненька,
Ці мальвочки - такі прекрасні,
Так тішать нам серденько.