Ранок, Одеса, трамвай... гумореска

Валерий Сентюрин
    
Ранок,  Одеса,  трамвай,  давка,
Хто  ж  тут  задріма7
Чоловік,  дуже  кремезний,               
На  всіх  наляга,
До  дверей  продертися
Йому  вкрай   потрібно,
Але  двері  далеченько,
Їх  майже  не  видно

Притиснута  ним  добряче
Жіночка  вола:
-Та  я  ж  уже   вся  під  вами
Терпіть  сил  нема
То  давайте,  робіть  хоть  щось
Щоб  я  привід  мала,
І  колись  цю  кляту  давку
Приємно  згадала