Витягувати цвяхи з грудей

Юрий Тит
Витягувати цвяхи з грудей,
Витягувати поцілунки із шиї...
Бути привітним до людей,
А потім душити їх мрії...

Всі хочуть померти
Обирають місце і час
Все через те що двері
Паралельні відкрили для нас..

Що коштує душа,
Що коштують вчинки.
Обіймають ніжно, тримаючи ножа
За спиною...

Посміхаючись здувають пилинки...
А потім засинають з легкою душею.

Ні не душать. Ні, не дихають більш
А просто в обіймах радісно кружаться
А зі стелі на них
Валить сніг...
03.04.2017/23:10/®†;†