Сонечко

Ольга Иванова 49
Тепле літнє сонечко,
Заглянь у віконечко,
Розбуди проміньчиком
Мою рідну донечку.

Зазирни в кімнату,
Сонечко гаряче.
Нехай доня посміхнеться
Й ніколи не плаче.

Подаруй моїй рідненькій
Тепло у серденько,
Щоб не сумувала
Й була веселенька.

Поклич мою квітку милу
Гратися в садочок,
Проклади їй до природи
Чарівний місточок.

Щоб усе живе на світі
Плекала й любила
Кожне на землі створіння
Берегла й цінила.

Зігрівай мою красуню
Своїм теплим світом,
Щоб ніколи не мерзла
Ні взимку, ні літом.

Щоб росла моя маленька
Гарна і пригожа,
Її лагідна усмішка
Так на тебе схожа.

20.04.2017