Жити варто...

Белякова Светлана Николаевна
Жити варто,
навіть, якщо
залишився один день,
цінувати його
дорогоцінний полон.
Нажаль,
у Житті обмежений
днів круг,
мабуть, від наших
мук.
Бережемо ж, кожну
мить, чіпляючись
за нєї, як за
рятівний круг.
Прихисти рідний
мою самотність,
ощаслив її обійнявши,
не дай в Душі
оселитися смутку,
від туги моєї,
не будь п'яний.