Вкусили от всички удоволствия

Петр Пенчев
Гледам как се гърчи огънят
от болки и от самота разкъсан.
От пламъка искри отронва,
за да се срещнат със смъртта си.

Така изгарят и поетите -
самотни и изпълнени със болка,
която са поместили в сърцето си,
вкусили от всички удоволствия...

21.04.2017 г.
3514 Б.Алекс.
Петр Пенчев