Фрeш нiжностi, тeпла i ласки...

Белякова Светлана Николаевна
Фреш ніжності, тепла і ласки,
у мріях купає, як в казці.
Плюс, твоя доброта, щирість,
чесність і вірність, і ось вже
про віртуальну любов говоримо,
як про Диво небесне.
Звідки вона родом? З серця, з Душі, або з неземної висоти?
Віримо в неї, сумніваємося, сумуємо,
але возносимо її і жадаємо, як подорожній
глотка води, як іскру, вогонь негасим.
Дивовижна наша Суть розчиняється в енергіях любові усього живого,
рідного, що навколо нас іншого.
Любов схожа з бажанням бути коханою.
Любити - це думати про нього з Душею, бути для нього
неповторною однією.
Її мудрість прихована двома словами - чекати і
сподіватися, як птах, що першу пісню співає,
тільки спершись.