Продаеться хата

Елена Сребняк
Продається хата, продається хата...
А на стінах хати - голуби крилаті.
Біла скатертина лягла круг оселі,
І снують дворищем думи невеселі.

І ніде невидно ні одного сліду.
І ніхто тут, люди, стежку не прокидав,
Бо нема нікого- пустка скрізь, та й годі.
Тільки з вікон хати виглядає горе.

А жила ж тут дружно і гарно родина,
І лунала пісня, пісня солов*їна.
Та, як сизий голуб, життя відлетіло.
І ця рання втрата душу спопелила.

Не спішіть же, діти, хату продавати,
Бо не буде потім вам куди вертати.
Продається хата, продається хата...
А на стінах хати голуби крилаті.