Роберт Геррик. N-183 Дева Мария

Сергей Шестаков
Роберт Геррик
(N-183) Дева Мария

Господь являл её как чудо глазу –
Бутоном и цветущей розой сразу.


Robert Herrick
183. The Virgin Mary

To work a wonder, God would have her shown,
At once, a Bud, and yet a Rose full-blowne.