А для мене Ви можете вiрш написати? Один?

Миклош Форма
А для мене Ви можете вірш написати? Один?
Невеличкий. Багато не варто... На кілька рядочків.
Я Вас прошу на мить, на коротку, заплющити очі
і мене уявити у вирі жіночих хвилин...

Проживаєш хвилину... Огледілась – де він, той день?
Наче ти не живеш, а без правил у гру якусь граєш.
Ці хвилини жіночі... Безмежні... Стрімкі... І безкраї...
І хвилина, й життя – утікають водою зі жмень.

Про жіночі хвилини – так довго... Займаю Ваш час?
То пробачте... Про що ж прошу вірш? Та напевно про жінку.
Написати про жінку – про сильну – просила би Вас.
Сильну жінку, що прагне любові... Хоча б на хвилинку...