Чому ти менi не пишеш?

Богдана Рудченко
Чому ти мені не пишеш?
У світі моєму тиша,
Ця тиша, немовби миша
У серці скребеться лише.
(А світло крізь склянки-баночки
І вази-бокали-стаканочки,
Стаханівські запоздалочки,
Ллється, немов вода
Звідтіль, а потім туда.)