Хуьрун дамахар

Окбар Сайфаев
Къацу жезва яйлахар,
Им язва чаз дамахар.
Нур я дагъдин чахмахар,
Дагъдин къайи булахар.

Серкер жеда ван к|елиз,
Ша фин санал хен хъииз.
Галаз хуьруьн жемятар,
Хенер  хъиир меслятар.

Хпер цадай вахтунда,
Хпек квай нек шкьунда.
Кьуьтти недай запасар,
Гьазурна фуаз къафунда.