Не шукайте у церквi Бога

Катерина Жебровська
Не шукайте у церкві Бога…
Не чекайте з ікони Світла…
Бог крізь серце веде дороги,
Висіваючись в Божих дітях…

Не ховайте себе у смутку…
Не прив’язуйтеся до болю…
Не діждетесь Страшного Суду,
Окрім суду своєї волі…

Не лякайтесь Святої кари
І на милість не уповайте…
Не рабів, що бредуть в отарі,
А – Творців у собі плекайте…

21.04.2017