Украинский Гарик 330

Владислав Красса
Український Ґарик 330

За мотивами І. Губермана

Час струмує, як вино,
зразу звідусюди,
але раптом бачиш дно
і здаєш посуду.


Оригінал

Время льется, как вино,
сразу отовсюду,
но однажды видишь дно
и сдаешь посуду.