Не йди без поцiлунку на прощання

Миклош Форма
Не йди без поцілунку на прощання.
Не забувай про цю звичайну мить.
І пригорнися, наче уостаннє,
А без цілунку – серце заболить...

Ця мить, коли вустами поріднились, –
Великої любові тінь мала.
Невинна, чиста, ніжна... Божа милість.
Короткий прояв людського тепла.

Не йди без поцілунку. Не забудься.
Розкрий  обійми. І не поспішай.
У поцілунку: «Миттю повернуся», –
Вустам коханим клятву залишай...