Аяз гече

Сурия Салимова
Аяз гече юлдузлу,
Эркин тыныш аламан.
Аршдагъы юлдузлагъа
Гёзюм сата къаламан.

Гёнгюм ачылар йимик
Умутлагъа гёчемен.
Гёнгюмню бузарлардан
Аяз гече гечемен.

Юлдуздан ярыкъ агъа,
Юлдузгъа баш иемен.
Юлдуз болуп дюньягъа
Ярыкъ берме сюемен.