Нехай всi бажання збудуться

Богдана Рудченко
Нехай всі бажання збудуться,
А всі незгоди забудуться
І не буде у світі нічого,
Що б могло затьмарили соло
Твоєї чудної душі -
Мені ж ти про все розкажи!
І буду я поруч, і буду я близько
В осінньому листі, казковому листі.

Тримає, тримає і не відпускає
Із світу оцього лиш тільки кохання!