Нов1тн1 прийоми

Людмила Киреева-Силенко

          (гумореска)

Тільки вчуся я на чарівницю,
В інтернет роблю лиш перші кроки.
І хоча стара'нна учениця,
Та нема у кого брать уроки.

Ще не вмію написати друзям
В “Однокласниках”, а чи “Вконтакті”,
Мрію, що колись таки навчуся
Й електронну пошту надсилати!

Так спішу освоїти комп'ютер —
Диво наукових революцій!
Та насправді не виходить “круто”
Без учителів і без інструкцій.

Кажуть: застосуй прийоми “тика”.
Я дивуюсь: що то за наука?
Кажуть: в різні кнопки пальцем тикай,
Зрозумієш: що то є — комп'ютер!

За мовчання вибачте уклінно,
Бо навчатись так я ще не звикла.
Запевняю: скоро неодмінно
Я освою всі прийоми “тика”!

03.04.2017