Потеплiння

Прокопенко Юрий
Тепліше робиться,
Коли тебе побачу.
Тепліше робиться
Від посмішок твоїх.

Пульсують у душі,
Фотони мрій гарячі.
І кличуть звідусіль
У ніжності краї.

Торкатись хочеться
Невидимих флюїдів.
Торкатись хочеться
Твоїх принадних вуст.

Довкола з міражів
Біжать думки відкриті,
Крізь дальні рубежі
Втручаються у глузд.

Літати мариться
У хмарах невагомих.
Літати мариться
В потоках висхідних.

Вже чути золоті
Симфонії, без втоми
Зринаючи в політ,
Єднають наші дні.

11:09, 23.04.2017 рік.

Зображення: http://photo.99px.ru