Я жила тобою!

Ольга Соколовская 4
Якщо спитаєш ти, чи легше мені стало,
Чи час загоїв рану у душі?
Я відповім – мені повітря мало,
Без тебе мало світла на землі.
Ніщо не миле і ніхто не милий,
Була й зостанусь одинока назавжди.
Ті шрами, що любов мені лишила,
Не можна пилом часу замести.
Не знаю, звідки брати мені сили.
Час не лікує – лиш привчив мене до болю.
Якщо спитаєш – ти мене любила?
Я відповім – що я жила тобою!

Ольга Соколовська ©