Присвята Воiну!

Вильна Птаха Едина
Ти ВОЇН Духом, тілом, ти – ГЕРОЙ!!!
Рятуєш світ і завжди на сторожі миру.
Ти той, хто бореться з Пітьмою, той,
Несе хто гідно ЧЕСТЬ і Перуна сокиру.

Нехай вітри тобі укажуть шлях,
А небо захистить від життєвого виру!
Дуби дарують міць, а ВОЛЮ – птах,
Дитина радісна – усмішку щиру!

Хоч й загартований в страшних боях,
В гарячих грудях шаленіє, б’ється серце дзвінко.
Тримаєш Світ  ти на своїх плечах.
Але в безсилій немочі перед сльозою Жінки.

Ти небом мічений і посланий на Землю Янгол Світла!
І не зважай на ворога острог,
Яка б не була тісна клітка-іспит (доля твоя гірка),
Розвіється Пітьма – так хоче Бог!!!

Нехай веде тебе вперед Любові-Світла-Роду ЗІРКА
До нових ЗВЕРШЕНЬ, ЗВИТЯГ і ПЕРЕМОГ!!!

Не зломлений, з жагою до життя
Ти знову підеш рідну землю захищати.
До темряви не буде вороття,
Й не буде ворог більш її топтати!!!




Вільна Птаха 01.04.2017р.