Я намалюю тебе ув сн

Люблю Вас
Я намалюю тебе уві сні
Розправлю білосніжнії крила
Погляну в очі блакитні, ясні
Зорю нову запалю, моя мила

Я намалюю тебе уві сні
Зітру любов'ю журбу і печалі
Дощі зорепада умиють рясні
Цвістиме щастя до листопада

Я малюватиму мрії твої
От лиш де взять мені тої фарби
Кругом співатимуть нас солов'ї
І я не знатиму іншої правди
24.04.17 00:01
Я намалюю очі твої ясні
Вони у човна наче вітрила
Що ночі плаваєм мов кораблі
Я вдячен долі, що нас зустріла

Я малюватиму у пітьмі
А ти собой залікуй мої рани
Я обиратиму той і цей світ
Наче Ромео поринув у драму
24.04.17 1:14